Kërcënim me bombë në aeroportin e Prishtinës, evakuohen udhëtarët dhe personeli

Zëdhënësja e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, Valentina Gara ka thënë se kanë pranuar një kërcënim me bombë, raporton Express.

Gara ka thënë se udhëtarët dhe personeli janë evakuar.

“Konfirmojmë se kemi pranuar një kërcenim me bombë. Udhëtarët dhe personeli janë evakuar dhe janë të sigurt. Ekipet e involvuara në planin emergjent janë duke kryer detyrat e tyre”, ka deklaruar ajo.


Shtuar 28.12.2022 10:15