Keni dhimbje trupi? Këto janë pozicionet që duhet të flini

Na ndodh shpesh që, teksa shtrihemi të flemë gjumë, na dalin më në pah problemet shëndetësore, pasi trupi në këto momente bie në qetësi.

Ka disa mënyra se si ju të bëni një gjumë të rehatshëm, pavarësisht dhimbjeve që mund të keni.

Specialistët ju tregojnë se, në bazë të dhimbjeve që keni në trup, pozicionin e duhur që duhet të zgjidhni kur të flini.

Sipas specialistëve, rekomandohet që mënyra më e mirë është pozicioni i shtrirë me shpinë, me një jastëk jo shumë të fryrë dhe shpatullat, të jenë drejt në një pozicion të qëndrueshëm.


Shtuar 12.01.2024 08:43