KAS certifikon Kamzën, nis numërimi i votave në Belsh

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka rrëzuar kërkesën e koalicionit “Bashkë Fitojmë” për marrjen e një eksperti të huaj për ekpertimin e pasjisjeve elektronike në bashkinë e  Kamzës, ndërsa ka hapur kutitë për numërinin e votave në bashkinë e Belshit.

Komisioni i Animimeve dhe Sanksioneve vendosi një ditë më parë për rinumërimin e votave për kryebashkiak në bashkinë e Belshit.

Ky vendim erdhi pas kërkesës dhe provave të paraqitura nga  përfaqësuesit ligjorë të “Bashkë Fitojmë” , ku sipas tyre, tregojnë që ka pasur parregullsi në votime.

Kjo bashki u fitua me një rezultat të ngushtë nga kandidati i PS, Arif Tafani.

Për sa i përket ankimimit të Rrogozhinës u rrëzua kërkesa e këtij koalicioni për ta shpallur të pavlefshme fletët e votimit të burgut që ndodhet në këtë bashki, dhe u miratua tabela përfundimtare pas rinumërimit që u krye në KQZ./albeu.com/