I zhvati 115 mijë euro, “Piranjat” përballin mashtruesin dhe viktimën

Mashtruesit online nëpërmjet platformës Forex janë shtrirë në të gjithë globin. Edhe në Shqipëri operojnë me dhjetëra call center ilegale që nëpërmjet mashtrimit zbrazin xhepat e shtetasve të huaj, kryesisht italiane.

Njëri prej tyre ka ardhur në Tiranë për t’u përballur me personin që sipas tij i ka zhvatur plot 115 mijë Euro.

Piranjat e kanë ndjekur këtë histori duke arritur t’i përballin me njëri-tjetrin, mashtruesin dhe viktimën. Për më gjatë këtë histori interesante mund ta ndiqni sonte në orën 21 01.

“Piranjat”, emisioni më i ri në ABC, nis transmetimin sonte në mbrëmje me një “Show” të vërtetë, si në studio, ashtu edhe në temat e trajtuara.

Nën moderimin e Florian Binaj dhe Arilena Arës programi do të ketë si pike referimi temat investigative, por pa lënë mënjanë, reportazhet, shakatë nëpërmjet kamerave të fshehta, si dhe ritmin e lartë dhe batutën nga dy moderatorët në studio./abcnews.al