I kishin vënë pa leje, hiqen 480 shezlonge në plazhin e Spillesë

Në plazhin e Spillesë janë hequr 480 shezlonge të cilat ishin vënë nga dy subjekte.

Subjektet kishin zënë hapësirën publike dhe nuk kishin marrë lejen nga e-albania për t’i vendosur aty.


Shtuar 1.07.2021 20:22