Hidhet shorti, kush do të jetë relatori i çështjes së Adriatik Llallës

Gjykata e Lartë ka regjistruar rekursin e ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla dhe me anë të shortit, gjyqtari Ilir Panda është përcaktuar relator i çështjes.

Ende nuk ka një datë për shqyrtimin e pretendimeve të Llallës ,i cili kërkon prishjen e vendimit të Gjykatës së Apelit që e dënoi atë me 2 vite burg.

Ish-kryeprokurori ndodhet në arrati që pas shpalljes së vendimit nga Apeli, ndërsa më herët ka kërkuar nga arratia që dënimi i tij me burg të mos ekzekutohej, kërkesë e rrëzuar nga Gjykata.


Shtuar 27.11.2021 10:27