Haradinaj: Vrasja në QKUK, kundërshton traditën shqiptare dhe logjikën njerëzore

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj është shprehur i tronditur pas raportimeve për vrasjen e një gruaje shtatzënë në hapësirën e QKUK-së.

Ai ka thënë se vrasja është akt i shëmtuar dhe qyqar, që bie në kundërshtim me traditën shqiptare dhe logjikën njerëzore.

“I tronditur nga lajmi për vrasjen makabre që ndodhi në SHSKUK. Ky akt i shëmtuar dhe qyqar, kundërshton traditën tonë shqiptare dhe vet logjikën njerëzore. Nuk mjafton vetëm puna e organeve të rendit dhe ligjit, por duhet një mobilizim i joni si shoqëri, në të gjitha nivelet, që të tilla tragjedi të parandalohen e të mos i përjetojmë asnjëherë. Ndajmë dhembjen me familjen dhe të gjithë qytetarët e Kosovës”, ka shkruar Haradinaj.