Grubi prezanton Teuta Arifin për Tetovën

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë ku u prezantua kandidatja për kryetare, znj, Teuta Arifi.

Teuta Arifi dhe lista e këshilltarëve para të pranishmëve ka thënë se Ali Ahmeti dhe BDI janë të paarritshëm për ata (opozitën).

“Le ta sjellin kë të dojnë, kur të dojnë se grupi jonë i smetajtë frajk e frajkë, me procedurë të përshpejtume. SUN RIN ME NEVE se ne e kemi Ali Ahmetin. Ne nuk mbrëjhena, ene me hakate me na mbrëjtë, nuk kapërcehena motra e vëllezër”, ka deklaruar zëvendëskryeministri i parë Grubi. /albeu.com/