EMRAT/ Arrestohen dy policë burgjesh në Tiranë, si i favorizonin të dënuarit

Shërbimi për Kontrollin e Brendshëm në Burgje ka arrestuar dy punonjës burgjesh të cilët akuzohen për shpërdorim detyre në favor të të dënuarve.

Saktësisht bëhët fjalë për dy policë burgu të cilët janë Gani Shehu dhe Lulzim Kaziu.

Sipas informacioneve, ata falsifikonin kartelat e ditëve të punësimit në mënyrë që të dënuarit të përfitonin ulje dënimi./albeu.com