Eliminohet nga Big Brother Vip, Fotini

Fotini është banorja më pak e votuar në Big Borther Vip dhe për pasojë sonte u eliminua nga shtëpia më e famshme duke duhur kështu mundësinë për të fituar çmimin e madh.

Kujtojmë se në nominim ishte e gjithë shtëpia, përveç Deas dhe Jorit që ishin imune dhe 4 ish banorët e rinj që u futën të shtunën.

Pas daljes, Fotini tha:”Kam qenë shumë pasive, sepse kam qenë e ngarkuar me gjërat e mira. Situata ndyshojnë shpejt në shtëpi, dhe unë si një njeri emocional, është e vështorë të menaxhoj rregullat”.


Shtuar 5.04.2023 00:05