E rëndë! Në proces gjatë gjithë ditës, komisioneri i LSI del me COVID-19

Një ngjarje e rëndë është regjistruar në KZAZ numër 59 në qytetin e Fierit, ku një vëzhgues i LSI-së ka rezultuar pozitiv me Covid 19.

Kledjus Ahmeti, i cili është njëherësh dhe sekretar i kësaj force politike ka shfaqur simptoma të Covid 19, dhe pas kryerjes së testimit të shpehtë, ai ka rezultuar pozitiv.

Lajmi është konfirmuar dhe nga Drejtoria e Shëndetit Publik në Fier.

 

 

 


Shtuar 26.04.2021 11:31