E mori peng dhe e degjeneroi LIVE, Fabio Dushku ofronte 5 mijë euro për të rrahur Kozakun (VIDEO)

Kozak Braci, që njihet gjerësisht si “Mbreti i Instagramit” është marrë peng ditën e djeshme. Të afërmit e personazhit të njohur si “Kozaku” në rrjetet sociale thanë që personat që e kishin rrëmbyer janë të afërm të një tjetër personazhi të rrjeteve sociale, Fabio Dushkut.
Gjithçka ndodhi pas sharjeve dhe fyerjeve për disa javë me radhë mes të dy personazheve në TikTok.

Ndërkohë në një video të publikuar në dhjetor të 2020 duket se mes dy të rinjve miq me njëri-tjetrin ka qenë hapur një konflikt dhe ky i fundit ofronte 5 mijë euro për të rrahur Kozak.

“Mi jep disa që tu jap 5 mijë euro që të rrahin Kozak. Kur tha 5 mijë euro thash për çfarë për të vra Kozak? Me të dhënë dy grushta dhe me të thyr një këmbë. Unë të kisha kap me sekonda unë, por nuk e bëja. Unë do të isha shofer në atentat”, thotë në video Klevioni një nga miqtë e Kozak.

Pjesë nga dialogu:

Djali në video: A të kam fol unë ty në privat, të kisha hap luftë pra.

Kozak: Hë njëherë vazhdoje,

Djali: Fabio i kishte thënë Arkimedit më ka mërzit Kozak, se ka dalë live me atë çunin dhe ai cuni e kishte sha te live i Kozak. Arkimedin e kanë marrë disa njerëz të ty, se ti je. Çfarë ishe ti?

Kozak: Nëpërkë

Djali: Ti nënvlerëzoke Fabion

Kozak: Asnjëherë nuk duhen nënvlerësuar njerëzit ai që s’ta pret mendja ta bën të keqen. Unë stresin e kam Vlla

Djali: Ai të puth dhe pas tre ditëve pir problemi është se do të rrahi. Doli Arkimedi jashtë

Kozak: Mua nuk më gjuan Stresi.

Djali: Fola me Fabion, ishte i mërzit dhe më tha detaje, i thash nuk është Kozak. Ai më ka kap ngushtë dhe e dua dhe kam dëgjuar mirë për të dhe kam fol me net të gjëra dhe kam dëgjuar historitë e tij. për momentin hyn te gangot e burgjeve në të gjithë botën. Nuk gjen dot si Fabio, janë me koka.


Shtuar 24.09.2021 10:36