Flakët “pushtojnë” 10 hektarë tokë me ullishtë në Lushnje

Mbi 10 hektarë ullishte janë djegur midis Lushnjes dhe Karbunarës. Zjarrfikësja është nisur drejt vendngjarjes për shuarjen e flakëve.

Flakët kanë “pushtuar” pyllin me pisha në dhe ullinj ne Qafen e  Lalarit  dhe pyllin ne  Kraps ne Fier. Edhe pse zjarrëfiksja ka arritur, mësohet se terreni është shumë i vështirë për të ndërhyrë.

 


Shtuar 26.07.2021 17:55