“Dua të denoncoj babain tim,” “Piranjat” sjellin një rast të rëndë incesti nga një familje shqiptare

“Piranjat” kanë ekspozuar para publikut disa histori me pedofilë, të cilët kërkonin të kryenin marrëdhënie me minorenë, duke çuar drejt arrestimit të disa prej tyre.

Kësaj radhe “Piranjat” vjen me një histori akoma më të rëndë, ku përfshihet incesti.

“Piranjat” show mbetet me shpresën që viktimat e abuzimeve të tilla, të gjejnë ndihmën psikologjike dhe sociale për të cilën kanë nevojë, dhe ky sensibilizim i shoqërisë t’i ndihmojë sadopak për të nisur një jetë të re./abcnews.al