“Piranjat” sjellin trekëndëshin dashuror të Sarandës, përfundon në përplasje dhe dhunë

Ekziston trekendëshi i Bermudës, por ekziston dhe trekëndëshi dashuror i Sarandës. Një trekëndësh që fatkeqësisht ka degjeneruar në përplasje dhe dhunë, duke detyruar një person jo vetëm të mbyllë biznesin, por edhe të “ngujohet” në shtëpi, me urdhër prokurorie.

Na ndiqni sot në orën 21:01 në ABC dhe në 22:31 në T7. Emisionin mund ta gjeni edhe në website-in apo aplikacionin abcnews.al