Dhe një kuti pa numëruar, sa është rezultati i deri tanishëm në Pustec

Në Bashkinë e Pustecit ka mbetur dhe një kuti pa numëruar. Deri më tani, PS kryeson me  738 vota, e ndjekur nga PD me 421 vota dhe LSI me 124 vota.

Ndërkohë në shumë qendra ka filluar procesi i numërimit të votave/albeu.com

 

Shtuar 26.04.2021 12:04