Detaje nga martesa e Caroline me Babis: E ndiqte me helikopter për t’i rënë në sy!

Një tjetër ditar i Carolinës 20-vjeçare, që në mënyrë mizore u vra nga bashkëshorti i saj Babis Anagnastopulos, ka dalë në dritë.

Sipas “Daily Mail”, ditari ishte gjetur në fund të një dollapi në shtëpinë e çiftit në Glyka Nera, dhe në të Caroline kishte përshkruar skenat e një martese, e cila për një kohë të gjatë dukej se nuk shkonte mirë, pasi marrëdhënia e 20-vjeçares me pilotin 32-vjeçar duket se ishte në një pikë kritike.

“I vetmi person nga i cili ajo donte të fshihte ditarin ishte burri i saj“, u citua një burim policie të thoshte për “Daily Mail”.

Sipas po të njëjtit burim, Caroline përdori shkronjat “DG” (Djali i Rrezikshëm) për të përshkruar burrin e saj në ditar si një “djalë jashtëzakonisht të rrezikshëm”. Ai madje vuri pranë këtyre dy shkronjave, shkronjën greke “C”, të cilën britanikët e interpretojnë si “F*** you djal i Rrezikshëm”. 

Të njëjtat burime gjithashtu gjurmojnë përdorimin e shpeshtë të shkronjës “M” në ditar, duke e konsideruar atë si një shkurtim të fjalës greke “malaka”: “Malaka Antras Mou”, duket se përshkruan vajza Babis Anagnostopoulos.

Por si e kujtojmë qytetarët vrasësin e Carolinës

Qytetarët vendas në ishullin Alonissos, ku Caroline u rrit, e kujtojnë Babis Anagnastopulos duke fluturuar nëpër shkollë me helikopterin e tij për t’i bërë përshtypje Carolinës dhe madje duke e ndjekur atë në ajër kur ajo shkonte në udhëtime shkollore.

Caroline ishte përkëdhelur në atë kohë, siç do të kishin bërë shumë vajza adoleshente, që kishin arritur t’i binin në sy një piloti.

Shënimet në ditar tregojnë se gradualisht Caroline e kishte kuptuar se ishte bllokuar në një marrëdhënie abuzive, që përfundimisht arriti kulmin në 11 maj./tch


Shtuar 26.06.2021 18:31