Dasmorët e bëjnë rrugë: Makinat presin semaforin, dalin nga mjeti dhe kërcejnë (VIDEO)

Gëzimin e dasmës shqiptarët po e tregojnë dhe në mes të rrugës. Pas rastit të Laçit, tashmë dasmorët në Fushë-Krujë po bëjnë të njëjtën gjë.

Në një video të publikuar nga “joq” shihet një grua e cila ka dalë nga makina dhe kërcën. Pas saj vijnë dhe personat e tjerë që e shoqërojnë e më pas kërcejnë. Kjo sipas personit që ka publikuar videon ka ndodhur kur semafori ishte i kuq.


Shtuar 29.08.2021 14:03