Dardha “vishet me të bardha”, fshati i Korçës zbardhet nga dëbora (VIDEO)

Dardha është mbuluar nga dëbora. Për momentin raportohet se reshjet e dëborës kanë nisur në lartësinë mbi 1600 metra në Korçë.

Reshjet janë të lehta dhe nuk ka probleme në lëvizjen e mjeteve.

Nga e hëna, temperaturat pritet të ulen dhe të ketë akoma më shumë reshje dëborë në zonat veriore e verilindore të vendit. Nuk përjashtohen as shirat.


Shtuar 27.11.2022 20:05

Tags: ,