COVID-19 e riktheu Shqipërinë në “zonën e kuqe”! Komiteti teknik bën lëvizjen e parë, a do rikthehen kufizimet?

Prej ditësh Shqipëria po përjeton një rritje të madhe të rasteve me COVID-19, duke e kthyer vendin tonë në zonën e kuqe.

Pas vendimit të Norvegjisë dhe SHBA për të na rikthyer në zonën e kuqe (zonë me rrezik), Komiteti teknik I Ekspertëve ka nisur lëvizjet e para.

Mësohet se sot në orën 10:30, do të mbahet një mbledhje e tyre ku pritet të flitet rreth situatës së re së COVID-19  në vend.

Nuk dihet nëse do të kemi vendime të reja dhe rikthim masash, por rritja e rasteve ka sjellë alarminin e qytetarëve.

Vijon… /albeu.com/