Celibashi: KZQ është gati për zgjedhje vendore të pjesshme

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi gjatë një komunikimi me gazetaret është shprehur se insitucioni që ai drejton ishte gati për zhvillimin e zgjedhjeve vendore të pjesshme.

“KQZ është gati, dhe sipas ligjit duhet të jetë gati në çdo rast, sepse zgjedhdje të pjesshme të parakohshme mund të ketë në çdo kohë. KQZ arrin të përgatisë zgjedhjet në një periudhë jo më pak se 30 ditëshe”, tha Celibashi./albeu.com