Breçani i shtruar në spital: Kam probleme me zemrën, GJKKO cakton mjekët për të kryer ekspertizën

Gjykata ka pranuar kërkesën e avokatëve të Erzen Breçanit, për të kryer ekspertizë mjekësore, pasi prentedojnë se ka probleme me zemrën dhe qëndrimi në qelinë e paraburgimit, i rrezikon jetën.

Seanca e radhës u shty për ditën e premte, ku do paraqiten dy mjekët që do kryejnë aktekspertimin.

Avokatët e Breçanit, kërkojnë ndryshim të masës së sigurisë për shkak të gjendjes shendetësore.

Breçani ndodhet i shtruar në spitalin e burgut.


Shtuar 20.02.2024 13:18