Bie Euro e rritet Paundi! Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 Gusht 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë  Euroja dhe Franga Zvicerane ka shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                      Blihet 102.9                                  Shitet 103.6

Euro:                                           Blihet 121                                     Shitet 121.7

Paundi Britanik :                  Blihet 142                                   Shitet 143

Franga Zviceriane:               Blihet 111.2                                 Shitet 112.1