Bie euro dhe dollari: Njihuni me këmbimin valutor për sot

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe Frangës Zviceriane. Ndërkohë Paundi Britanik ka një rritje të lehtë.

Valuta për sot, datë 14 mars

Dollari:                              Blihet 102.8             Shitet 103.5

Euro:                                  Blihet 122.9             Shitet 123.5

Paundi Britanik :              Blihet 142.7             Shitet 143.5

Franga Zviceriane:           Blihet 110.3           Shitet 111.8

 


Shtuar 14.03.2021 08:18