Basha shkon tek berberi i tij për fushatë: O Xhimi kam ardhur për të të qethur!

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka vizituar sot edhe dyqnin e berberit që frekuenton.

I ndodhur në njësinë numër 10, Basha u fut brenda sallonit, ndërkohë që qeshte gjatë gjithë kohës.

“Hahahahaha, kam ardhur tek berberi im,”- tha Basha dhe vijoi rrugën.

“Hahahaha, Xhimi, kam ardh me të qeth mjekrën,”– tha Basha teksa iu drejtua breberit që kishte një mjekër të gjatë e të bardhë. (Momenti në minutën 21:00)


Shtuar 6.04.2021 20:15