ASH: Po “korrim” fitore të thellë në Gostivar, jemi 2500 vota para BDI

Koalicioni ASH-AAA në Gostivar ka deklaruar se po prijnë bindshëm në krahasim me BDI-në.

Sipas rezultateve qe ka siguruar Zhurnal, deri më tani janë numëruar 10.500 vota. Prej tyre 6500 për Arben Taravarin e ASH-AAA dhe 4.000 për Nevzat Bejtën e BDI-së.

Ndërkohë vijon ende numërimi deri në shpalljen e rezultatit të plotë./albeu.com/


Shtuar 31.10.2021 20:30