Apeli rrëzon kërkesën e Belerit për t’u betuar si kryebashkiak, avokati: Do të bëjmë rekurs në Gjykatën e Lartë

Apeli i GJKKO-së ka rrëzuar kërkesën e Fredi Belerit, duke mos i dhënë leje për t’u betuar si kryebashkiak i Himarës.

Pas vendimit, avokati i tij ka deklaruar se të bëjnë rekurs në Gjykatën e Lartë.

Avokati: Do të bëjmë rekurs në Gjykatën e Lartë. Strasburgu e lejon që sa herë shikojmë mundësinë për zëvendësimin e masës, jemi në fund të procesit, e kanë marrë këtë rrugë për ta dënuar dhe nuk luan për marrjen e lejes së posaçme. Një deputet është kandiduar duke qenë i arrestuar e lamë të merrte mandatin, rastet janë, por vetëm për Fredi Belerin nuk janë, ka dëshmi me të dhëna të pavërteta. Kanë printuar dëshmi që del i dënuar. Ai është i rehabilituar.

Apeli rrëzon kërkesën e Belerit për t’u betuar si kryebashkiak, avokati: Do të bëjmë rekurs në Gjykatën e Lartë./albeu.com


Shtuar 29.01.2024 10:45