Anulohen takimet, mbyllet ambasada Gjermane në Tiranë

Ambasada Gjermane në Tirana do të qëndrojë e mbyllur në katër ditët në vijim.

Ky është vendimi i fundit i Ambasadës Gjermane në Tiranë duke lajmëruar kështu që të gjitha takimet anulohen.

Ende nuk është bërë me dije arsyeja e këtij vendimi të papritur.

NJOFTIM I RENDESISHEM nga Ambasada Gjermane në Tiranë:

Sektori Konsullor i Ambasadës Gjermane në Tiranë do të jetë i mbyllur nga data 20 deri me date 24.09.2021; Të gjitha takimet anullohen dhe do të pajisen me takim të ri. Personat, të cilët janë informuar për të tërhequr pasaportat e tyre do të paraqiten në oraret e caktuara.

Nuk mund të merren vërtetime të njësive me origjinalin.
Aplikuesit të cilët preken nga mbyllja do të pajisen me takim të ri. Ju lutemi te mos dërgoni pyetje në lidhje me këtë cështje. Këtyre pyetjeve nuk do ju përgjigjemi.

 


Shtuar 17.09.2021 15:31