Antonela e lë Saimirin vetëm në takim, për të shkuar në trajtim estetik

Antonela dhe Saimiri zhvilluan takimin e parë jashtë studios me njëri-tjetrin.

Gjatë bisedës, Saimiri u shpreh i bindur se do të arrijë ta bëjë për vete Antonelën. Madje, nuk munguan as çokollatat, që ai tha se i “jap çokollata të kuqe njerëzve të zemrës dhe ndjej se do të jesh në zemrën time”.

Megjithatë, në studio, ai foli i dyzuar, kur tha se “edhe ka edhe s’ka kimi”.
Antonela vendosi të bëjë një trajtime estetik gjatë trajtimit dhe Saimiri e priti jashtë. Ky veprim i Saimirit u komentua nga konkurrentët e tjerë si “veprim i ulët i Antonelës”. “Të la si zar, prite gjysmë ore, u tall me ty”, tha Sara.

Këtyre kritikave, ia nuk ngurroi t’i përgjigjej: “E di unë çfarë bëj, është puna ime në takimin tim”.

Shtuar 4.05.2021 08:05