“Unë të shkrij me një buzëqeshje, mbylle tani”, vijon debati Antonela-Blerim (VIDEO)

Debati mes Blerimit dhe Antonelës ka vijuar edhe në këtë puntatë të Për’Puthen.

Ata kanë komunikuar me kunja e nënkuptime me njëri-tjetrin, ndërsa po transmetohej takimi i vajzës me Saimirin.

Blerim: A e di pse Antonela na thotë që s’jemi burrë, sepse ajo kërkon stabilitet kurse vetë s’është stabile fare.

Antonela: Së shpejti shikoni Blerim Dautin duke dhënë ligjërata në Universitetin e Tiranës.

Blerim: Nëse ti mendon se nuk jam burrë më shiko pak.
Antonela: Po dua të jem si ty, u kënaqe tani?

Antonela: Mëso ta shqiptosh pak.

Blerimi: S’të vjen turp, mos m përmend mua

Antonela: Unë të shkrij me një buzëqeshje, mbylle tani!

Blerimi: Ti më shkrin mua me një buzëqeshje? Jazëk të qoftë!

Shtuar 4.05.2021 08:05