Tifozët e Man United shënjestërojnë edhe dy ndeshje pas Liverpoolit

Tifozët e Manchester United që protestuan në Old Trafford të dielën duke bërë që ndeshja e Ligës Premier me Liverpoolin të shtyhej, po planifikojnë të demonstrojnë në dy ndeshje të tjera këtë sezon.

Pakënaqësia me pronarët e klubit, familja Glazers, bëri që mijëra përkrahës të mblidheshin para Old Trafford. Disa qindra mbështetës u futën në fushëtokë dhe protestuan në aty, duke bërë që ndeshja përfundimisht të shtyhej.

Një datë e re për ndeshjen ende nuk është përcaktuar, me shtyrjen që krijon një dhimbje koke për orarin e Ligës Premier – dhe mund të mos jetë e vetmja që ata hasin.

Tifozët që hynë në Old Trafford po planifikojnë një përsëritje të skenave të së sielës kur Leicester udhëton në Manchester më 12 maj, sipas një raportimi të The Times. Ka gjithashtu plane për të synuar ndeshjen e ridatuar të Liverpool kur ajo të ketë një datë të re.

Synimi i disa (megjithëse jo të gjithë) protestuesve të dielën ishte të shtyjnë ndeshjen – të cilën ata e arritën – për të tërhequr me të vërtetë vëmendjen e pronarëve të klubit dhe botës së shikimit.

Tani këto dy ndeshje të ardhshme janë përcaktuar gjithashtu për protesta, edhe pse njerëzit nga Manchester United Supporters Trust u kanë ofruar pronarëve të klubit një mënyrë për të shmangur përsëritjen e skenave të së dielës.

Shtuar 4.05.2021 08:05