Ankesa e Thaçit dhe Veselit për ndryshimet në aktakuzë, Apeli i Speciales merr vendim

Dhomat e Apelit në kuadër të Gjykatës Speciale kanë marrë një vendim në lidhje me ankesat e Thaçit dhe Veselit.

Ankesa ishte parashtruar më 21 shkurt kundër vendimit të gjyqtarit të procedurës paraprake të marrë më 23 dhjetor 2021.

I njëjti vendim i lejonte Prokurorisë që ta ndryshonte pjesërisht aktakuzën në këtë akt.

Sidoqoftë, Paneli i Apelit ka vendosur kundër apeleve të Thaçit e Veselit.

Lexoni KËTU vendimin e plotë.


Shtuar 23.03.2022 14:43