Agjentët italianë marrin në pyetje Nuredin Dumanin

I penduari i SPAK, Nuredin Dumani, që ka rrëfyer dhe zbardhur dhjetra ngjarje kriminale në Shqipëri, po shikohet si një “minierë ari” edhe nga hetuesit e huaj.

Raportohet se dyshohet se ka informacion, edhe per krime qe kane ndodhur jashte vendit.

Të enjtën në SPAK, kanë mbërritur agjentë të autoriteteve italiane, të cilët e kanë marrë në pyetje në praninë e një përkthyesi.

Sipas informacioneve, hetuesit e antimafias e kanë pyetur Nuredin Dumanin, për disa episode mes tyre edhe për trafik lëndësh narkotike, por edhe vepra të tjera penale.

Burime të tjera bëjnë me dije se; interes për të pyetur  vrasësin me pagesë për ngjarje të caktuara, ku janë përfshirë grupe kriminale shqiptare kanë shfaqur edhe angjenci të tjera ligjzbatuese të vendeve europiane.


Shtuar 19.01.2024 12:33