35 vite më parë, e gjeni dot për cilat këngëtare bëhet fjalë (FOTO LAJM)

Nëse themi Irma Libohova, Eranda vjen natyrshëm në mednjen e gjithë publikut shqiptarë, edhe e anasjellta.

Pavarësisht përçarjesh dhe dyshimeve të fundit për marrëdhënien e motrave Libohova, ato do të mbahen mend gjithmonë bashkë dhe të pandara.

Si në këtë foto të 35 viteve më parë, në Festivalin e 26-të i Këngës në TVSH. Irma dhe Eranda Libohova atë vit kanë interpretuar këngën e tyre “Nuk e harroj” me muzikë nga Agim Krajka, me të cilën morën edhe çmimin e parë./albeu.com/