2 vdekje dhe 17 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, janë regjistruar 2 vdekje dhe 17 raste të reja me Covid-19.

Deri tani mbi 107,000 qytetarë të cilët kanë rezultuar pozitivë që nga fillimi i pandemisë në Kosovë, prej të cilëve  2.260 kanë vdekur./albeu.com

Shtuar 2.07.2021 15:13