“Fillova të zgjohem çdo ditë në 05:30, e gjithë jeta ime ndryshoi pas këtij vendimi” (FOTO LAJM)

Sipas statistikave, një person mesatar zgjohet midis orës 6:00 dhe 7:30 të mëngjesit. Nisesh për në punë në orën 8:00 dhe gjatë rrugës konsumon kafen e mëngjesit. Në orën 9:00 duhet të jesh në zyrë, pas një nxitimi sfidues. Pas punës, ndihesh e rraskapitur dhe dëshira e vetme është të shtrihesh dhe të mos bësh asgjë. Dikush eksperimentoi në lidhje me këtë, dhe për ta ndryshuar mund të marrësh një vendim.

“Një ditë vendosa të ndryshoj jetën time plotësisht dhe të bëj një eksperiment për një muaj -fillova të zgjohesha në 5:30 të mëngjesit çdo mëngjes.”

“Unë do të doja të tregoja përvojën time si një ‘zog mëngjesi’ dhe t’ju tregoj të gjitha përfitimet që më ka sjellë kjo mënyrë e re e jetës.

Shtuar 30.06.2021 09:38