Vjosa me grupin e deputetëve të saj arrijnë në Kuvend

Pak minuta para se të nisë seanca konstituive e Kuvendit, në sallë ka arritur edhe pretendentja për presidente, Vjosa Osmani.

Bashkë me deputetët e grupit të saj, Osmani ka arritur ndaras në Kuvend.

 

Jeta Statovci, Doarsa Kica-Xhelili, Haxhi Avdyli, Donika Gërvalla, Faton Peci dhe Burim Karameta janë deputetët e Vjosa Osmanit në Parlementin e ri.

 


Shtuar 22.03.2021 10:25