Castillejo ndëshkon Berishën me një perlë (VIDEO)

Milani ka dyfishuar rezultatin ndaj SPAL dhe këtë herë shënuesi ka qenë Castillejo që me një kundërsulm të shpejtë ka finalzuar me një gol “alla Suso”, duke u futur në qendër me të majtën dhe dërguar topin në trekëndësh.


Shtuar 15.01.2020 18:02