Presidenti i klubit italian për rikthimin e Bundesligës: Një dështim

Bundesliga u bë ligë e parë e madhe evropiane që rifilloi në fundjavë, me pjesën më të madhe të botës së futbollit duke akorduar dhe mbështetur gjermanët si shembullin që do të pasonte.

Sidoqoftë, Pozzo tregoi ‘tetë lëndime në gjashtë ndeshjet e para’ si një arsye pse nuk duhej të kthehej kaq shpejt.

“Ata filluan në mënyrën më të keqe të mundshme, pavarësisht se e tregtuan atë si një sukses”, tha ai për Radio Sportiva.

“Ajo që pritej për sa i përket lëndimeve ka ndodhur. Kishte tetë në gjashtë ndeshjet e para”.

“Është provë që nëse nuk përgatiteni siç duhet, ju paguani çmimin. Kjo është e gjitha me një ndeshje në javë, kur duhet të bëjmë dy, kështu që do të duhej një skuadër prej 30 lojtarësh për të arritur deri në fund të sezonit”, tha pronari i klubit që është kundër rifllimit të sezonit të Serie A.


Shtuar 19.05.2020 06:58