Nuk arrihet marrëveshja, Alaba pranë largimit

E ardhmja e David Alabas është bërë legjendë. Senatori i gjermanëve nuk e di se çfarë do të ndodhë në vazhdimësi, pasi nuk ka ende rinovim me klubin e Bayernit.

Kicker shkruan se Bayerni mund të jetë dorëzuar për rinovimin. Ata mund të tundohen nga ideja që ta lënë të lirë në verë dhe të largohet pa përfituar nga kartoni i tij.

Palët duket se nuk do të gjejnë gjuhën e përbashkët. Austriaku me shumë mundësi do të kërkojë për një mundësi tjetër për të ardhmen e tij.


Shtuar 28.09.2020 16:39