Bare dhe Sadiku iu mësojnë himnin shqiptar spanjollëve (VIDEO)

Klubi i Malagës, duke përfituar nga periudha e izlomimit për shkak të Koronavirusit, ka menduar t’i argetojë tifozët në rrjetet sociale, duke postuar një video gazmore, ku shfaqen 2 futbollistët e Kombtares, Keidi Bare dhe Armando Sadiku teksa këndojnë himin e Shqipërisë.

Video është xhiruar përpara mbylljes në shtëpi për shkakun e Koronavirusit, por klubi spanjoll ka zgjedhur që ta publikojë në këtë moment karantine.


Shtuar 17.04.2020 08:24