Zhduket pa lënë gjurmë 27 vjeçarja shqiptare në Greqi

Një 27-vjeçare shqiptare është zhdukur pa lënë gjurmë në Greqi.

Antonia Nikolla nga Profit Ilia të Iraklios në Kretë, ka humbur kontaktet me famijlen dhe nuk dihet se ku mund të ketë shkuar.

Kontakti i fundit që ka folur ka qenë me të shoqin në telefon, gjatë mesditës. Shqiptarët në Greqi janë të lutur për çdo informacion të informojnë me nr telefoni 1065.


Shtuar 19.08.2020 13:30