Momenti dramatik në QSUT, mjekja përpiqet të mbajë në jetë pacientin që sjell helikopteri (VIDEO)

Përveç përballjes me të prekurit nga koronavirusi, mjekët vijojnë të ndeshen edhe me raste të tjera urgjente.

Në këto pamje, shihet teksa një mjeke ose infermjere po i jep ndihmën një personi i cili nuk vuan nga COVID 19.

Personi, që duket në moshë ka mbërritur me helikopter në gjendje tepër të rëndë, në QSUT me helikopter.

Mjekja dhe një tjetër punonjës përpiqen të ulin barelën dhe më pas i bëhet masazh kardiak dhe frymëmarrja gojë më gojë.


Shtuar 31.03.2020 13:09