50 vjeçari në Shkodër rreh fqinjën dhe e vë nën rrotat e makinës

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Shkodër, ku policia ka arrestuar një 50 vjeçar pasi dhunoi një 54 vjeçare dhe e përplasi me makinë.

50 vjeçari është identifikuar si Hilë Simoni nga fshati Guri i Zi.

Mëngjesin e sotëm, Katrina Hila po shkonte në kishën e fshatit në mëngjes kur papritur komshiu i saj i doli para dhe e rrahu duke e vendosur para gomave të makinës.

Mmësohet se bashkëshorti i Katrina Hilës dhe Hilë Simoni janë ngatërruar edhe më përpara, konflikt i cili ka vijuar deri më tani.


Shtuar 20.09.2020 13:57