1000 rrënjë kanabisi, rikthehet droga “fuqishëm” afër Lazaratit

Një aksion ka ndodhur ditën e sotme në zonën e Dropullit, afër Lazaratit.

SHÇBA ka asgjesuar ditën e sotme rreth 1000 rrënjë kanabisi në zonën e Dropullit.

Për pasojë janë pezulluar nga detyra disa punonjës policie të komandës në zonën ku janë gjetur parcelat me bimët nárkotike.

Ato ishin mbjellë në disa parcela, të cilat u zbuluan nga Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, në Ministrinë e Punëve të Brendshme.


Shtuar 16.09.2020 19:10