Zaev apo Mickovski? Çfarë thonë qytetarët sipas sondazheve

Sipas qytetarëve, lideri i LSDM-së, Zoran Zaev do të ishte kryeministër i ardhshëm më mirë sesa Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, tregon hulumtimi më i ri i opinionit publik i Agjencisë “Reiting”.

Sipas anketuesve, problemi më i rëndësishëm në të cilën momentalisht përballet vendi janë rrogat e ulëta dhe standarti i jetesës, kriminaliteti dhe korrupsioni dhe papunësia. Në vend të katërt pasojnë harxhimet për jetë, dhe menjëherë pas kësaj migrimi i njerëzve shkruan ekspress.

Sipas anketuesve, problemi më i rëndësishëm në të cilën momentalisht përballet vendi janë rrogat e ulëta dhe standarti i jetesës, kriminaliteti dhe korrupsioni dhe papunësia. Në vend të katërt pasojnë harxhimet për jetë, dhe menjëherë pas kësaj migrimi i njerëzve.

Më pas 30% nga të anketuarit u përgjigjën se me këtë problem më mirë do të ishte ballafaquar Qeveria e udhëhequr nga LSDM, ndërsa 26% kanë theksuar se Qeveria e udhëhequr nga VMRO-DPMNE.


Shtuar 17.02.2020 14:23