Pedofili, abuzime, mashtrim dhe akuza: Sekretet e errëta të familjes Gucci

Stërmbesa e themeluesit të perandorisë së modës Gucci në një rrëfim tronditës akuzoi nënën dhe gjyshen e saj për fshehjen e abuzimit seksual të njerkut të saj që kishte pësuar që nga fëmijëria, gjë që dëmtoi rëndë shëndetin e saj mendor.

Alexandra Zarini, 35-vjeç, stërmbesa e themeluesit të markës së modës Gucci, ngriti një proces gjyqësor kundër nënës dhe gjyshes së saj sepse ata nuk e mbrojtën nga abuzimi seksual i njerkut të saj si fëmijë. Në proces gjyqësor, ajo përshkroi në detaje se si njerku i saj i atëhershëm Joseph Ruffalo filloi ta luftonte atë kur ajo ishte vetëm gjashtë vjeç dhe si iu desh të duronte sulmet e tij për 16 vjet.

Ajo pretendon se ai rregullisht zvarritej në shtratin e saj, duke i prekur gjinjtë dhe organet gjenitale. Kur ajo dëgjoi zhurmën e akullit në një gotë uiski natën, ajo ngurtësohej në shtrat sepse do të thoshte se Ruffalo i dehur po vinte për një raund të ri të çoroditjeve.

“Ata u përpoqën me çdo kusht të shmangnin atë që ata e konsideruan një skandal që mund të njolloste emrin Gucci dhe potencialisht t’u kushtonte atyre miliona.”

Siç deklaroi ajo, nëna e saj Patricia Gucci dhe gjyshja Palombo mbuluan krimin. Ata jo vetëm që e dinin se çfarë bënte njerku i saj, por edhe e ndihmonin. Për shembull, Patricia lejoi Ruffalo të filmonte vajzën e saj të mitur zhveshur në vaskë, me një kamera video.

Alexandra thotë se nëna e saj e rrihte vazhdimisht, e tërhiqte për flokësh dhe në situata të tilla Ruffalo hidhej si një mbrojtës i supozuar dhe “ngushëllonte” duke e prekur atje ku nuk duhej. Ajo pretendon se si nëna dhe gjyshja e saj kërcënuan të heshtnin për të gjitha këto sepse një skandal publik do të rrezikonte të ardhurat e tyre, dhe kjo i shqetësonte ata më shumë sesa do të ishte me fëmijën.

Alexandra është më e madhja nga dy vajzat që Patricia lindi në martesë me burrin e saj të parë, Santino Losi, një tregtar vere nga Vicenza. Pasi u divorcua nga Santina, ajo u takua me menaxherin amerikan të muzikës Joseph Ruffalo dhe u transferua me vajzat e tij në Beverly Hills. Ata u martuan në vitin 1993 dhe patën një fëmijë.

Sipas Alexandra, njerku gjithashtu inkurajoi përdorimin e drogës. E traumatizuar nga abuzimi i vazhdueshëm, ajo zhvilloi një sërë çrregullimesh mendore: ajo lahej dhe bënte dush, duke fërkuar lëkurën e saj në gjak, shkuli flokët dhe u përpoq të bënte vetëvrasje në shkollën e mesme. Ndërsa mbidozonte me kokainë dhe metamfetaminë, nëna e saj e dërgoi atë në rehabilitim, ku përmes bisedave me terapistët e kuptoi se ishte viktimë e dhunës seksuale. Ishte vetëm në të njëzetat e saj të hershme që ajo guxoi t’i tregonte nënës dhe gjyshes së saj për herë të parë se ajo do të raportonte gjithçka në polici. Ata e kërcënuan ta heqin trashëgiminë e saj dhe ta linin atë nga trashëgimia familjare në atë rast.

Dhe kështu Alexandra heshti përsëri. Frika nga humbja e trashëgimisë së saj e shtypi nevojën e saj për të hequr qafe sekretin e dhimbshëm. Në ndërkohë, ajo u martua dhe ndryshoi emrin e saj të vajzërisë Losio në Zarina, u bë e pavarur financiarisht, pati një fëmijë në 2016 dhe vitin e kaluar, duke kërkuar në internet, zbuloi se Ruffalo ishte vullnetar në një spital për fëmijë në Los Angeles. Pastaj ajo u vu në veprim. Së pari ajo bëri një ankesë në policinë e Beverly Hills, e cila ende po heton çështjen, dhe avokatët e saj së fundmi ngritën një proces gjyqësor dhe informuan mediat për gjithçka.


Shtuar 1.10.2020 17:57