Plasin infektimet e COVID-19 në Itali, vetëm sot shënohen 2000 raste të reja

Italia shënon mbi 2000 raste të infektuarish për herë të parë që prej fundit të muajit prill.

Gjatë 24 orëve të fundit, në Itali u regjistruan 2, 548 raste të infektuar.

Kjo është hera e parë që prej fundit të muajit prill, që numri i të infektuarve kalon 2 000 raste në një ditëtë vetme.

Ministria e Shëndetësisë tha se në ved u regjistruan 24 viktima, disa herë më pak se sa numri i viktimave në Mars dhe Prill.

Qeveria po mendon të shtyjë gjendjen e jashtëzakonshme deri në fund të janarit.


Shtuar 1.10.2020 17:52