Çfarë të bëni me flokët qe lageshtira te mos jua prish

Ne stinën e ftohte mund t’ju ndodh te hyni ne zyre me diell dhe te dilni me shi nuk është aspak e çuditshme. Për këtë arsye është mire te jeni te përgatitura duke ditur se çdo gjë mund t’ju ndodh.

Duhet te dini se lagështia nuk ju prish flokësh por ndikon ne shtresën e jashtme te tyre i cili menjehere behet i ashpër.

Sa me te dëmtuar te jene flokët aq me shume lagështira penetron dhe i bën te pabindur. Kështu është mire te mbroni flokët nga çdo gjë qe mund ti stresoje dhe thaje ato.

Evitoni ti lani çdo dite dhe për me tepër evitoni produktet agresive.

Preferoni produkte shume delikat te cilët bëjnë pak shkume.

Shtuar 28.01.2020 12:43