Kur rënia nga pesha ka bërë xhiron e botës (FOTO LAJM)

Ndonjëherë ka një mospërputhje midis vendit ku je dhe vendit ku dëshiron të jesh.

Njerëzit në këtë shkrim vendosen së ndaluri duke ëndërruar për atë që dëshironin të ishin.

Ata gjetën guximin që të ngriheshin në këmbë dhe të bënin ndryshimin e rëndësishëm në jetën e tyre.

Pasi vendosën që të humbnin kilogramët e tepërt, tani ata janë në rrugën e tyre të duhur, për t’u bërë versioni më i mirë i vetvetes.


Shtuar 27.06.2020 11:49